کمربند طبی

کمربند طبی

کمربند طبی

Blog Article

گودی کمر یکی از مشکلاتی می باشد که بیشتر در خانم ها دیده می شود به خصوص بعد از حاملگی های پی در پی این اتفاق رخ می دهد که کمردرد های زیادی را به بار می آورد. این گودی کمر در ظاهر نیز تاثیر زیادی دارد و اغلب خانم ها از این ظاهر بدنی ناراضی هستند. برای آنکه بدانید گودی کمر دارد یا نه می توانید به دیوار بچسبید و ببینید که پایین کمر شما به دیوار می چسبد یا فضای خالی بین شما و دیوار ایجاد می شود؟ اگر فضای خالی بود حتما دچار گودی کمر هستید!

بسیای از افراد برای بهبود عملکرد ورزشی و پیشگیری از مشکلات گردش خون از جوراب واریس یا فشاری استفاده می‌کنند. این جوراب‌ها گردش خون را بهبود می‌بخشند و درد و تورم پاها را کاهش می‌دهند.

در برخی از اماکن، بستن کمربندهای طبی الزامی می باشد. در برخی از خانه های سالمندان، اگر بیمار در حین جابجایی دچار صدمه شود و کمربند طبی نداشته باشد، آن خانه سالمندان ممکن است جریمه شود.

مشکلات گردش خون: افرادی که مشکلاتی مانند ترومبوز ورید عمقی (یا لخته خون در وریدهای عمیق) یا رگ‌های واریسی (رگ‌های پیچیده و برآمده بر روی پوست) دارند، معمولاً به جوراب واریس منبع نیاز دارند.

 کمربندهای طبی می توانند بعد از این که کمر آسیب محدودی دید در مراحل اولیه آن را بهبود دهند.

توجه داشته باشید که حتما باید به آرامی جوراب را فشار دهید و از کشیدن آن خودداری کنید. کشیدن جوراب واریس هنگام شستشو ممکن است باعث شود که زمان پوشیدن دوباره آن دیگر به طور کامل اندازه پای شما نباشد.

درمان بی اختیاری ادرار با بیوفیدبک و شناخت علل بی اختیاری و تکرر ادرار

احتمالاً ورزشکاران زیادی را دیده‌اید که از جوراب‌ها و حتی آستین‌های فشاری استفاده می‌کنند.

اما جالب است بدانید که هنوز هیچ مدرک پزشکی رای اثبات این موضوع وجود ندارد. توصیه پزشکان بر این است که بدون این که بدانید که آیا به انحراف ستون فقرات مبتلا هستید یا خیر بهتر است برای تقویت و افزایش انعطاف پذیری ورزش کنید تا عضلات شما تقویت شوند.

برای جوراب‌هایی که قد آن‌ها تا زانو است، باریک‌ترین قسمت مچ پا و پهن‌ترین قسمت ساق پا را اندازه بگیرید. سپس همان‌طور که روی تخت نشسته‌اید، پاها را روی زمین قرار دهید و زانوها را خم کنید تا پاهای شما زاویه‌ی ۹۰ درجه تشکیل دهند.

استفاده طولانی مدت ممکن است منجر به وابستگی به این وسیله و در نتیجه ضعف عضلانی و آتروفی شود.

برای اینکار می توان از کمربند طبی برای کلیه و یا از کلیه بند استفاده کرد. این کلیه بند را می توان در زیر لباس قرار داد. با گرم نگه داشتن کلیه از آسیب های دیگر به کلیه جلوگیری می شود.

توصیه می‌شود قبل از استفاده از کمربند طبی با پزشک مشاوره نمائید.

مطالعه‌ای که در استرالیا روی دوندگان انجام شد، نشان داد که جوراب‌های فشاری احتمالاً می‌توانند تأثیر مثبتی بر عملکرد دویدن فرد در آینده داشته باشند. به عبارت دیگر، اگر هنگام دویدن جوراب فشاری بپوشید، ممکن است دفعه‌ی بعد بهتر بدوید.

Report this page